Workshopok – Rendezvények

Esszenciális Olaj Akadémia (EOA)

Esszenciális Olajakadémia kezdődik a Roomliban, Dr. Katarína Smatanovà Fül-orr-gégész, MOTE tag segítségével!
Több mint fél éve zajlik nagy sikerrel a Roomliban az illatolás. Úgy érezzük, elérkezett a pillanat hogy szintet lépjünk és egy szakmailag hiteles, otthon is használható, komolyabb ingyenes programsorozatra fejlesszük havi illatolásainkat!
Havonta 1 alkalommal találkozunk a Roomliban. A belépéstől egészen az óra végéig személyesen is megtapasztalhatjátok az esszenciális olajok pozitív hatását! Szívesen látjuk a gyermekeket is, mivel lesz egy animátorunk, aki foglalkoztatja Őket amíg mi beszélgetünk!
Az alapokkal kezdünk és fokozatosan átmegyünk konkrét témakörökre is. (immunrendszer erősítés, toxinmentes háztartás, felsőlegutak támogatása, emésztőrendszer támogatása, érzelmi aromaterápia, elsősegély kiszerelés az otthonunkban, fájdalomcsillapítás). Ez mellett a preventív orvoslásról is fogunk beszélgetni. Konkrétan az egészséges életmódról.
Az óra 45 percig fog tartani – 15 percet a kérdésekre szánunk. Mindegyik óra előtt kaptok egy gyűjthető kivonatot az aktuális havi témáról. Ebbe a dokumentumba tudtok jegyzetelni is! A végén pedig egy kis tudástár fog összegyűlni, ami rátok szabott, a kérdéseknek és a személyes találkozásnak köszönhetően.
Ezen kívül Katarína csapatának privát Facebook csoportjába is meghívást kaptok, ahol kérdezhettek esszenciális olajokkal kapcsolatos kérdéseket – nagyon szívesen segítünk!
Ha véletlenül kimaradtok egy óráról ez sem baj – bepótoljuk!

Montessori Mindennapok - Szülőknek

Montessori Mindennapok foglalkozás, amely ezúttal a  szülőknek szól. 

🔵Miért érdemes jönni?

  • Átbeszéljük a Montessori nevelési elveket, és együtt elkészítünk egy napirend segítő órát.
  • Az első alkalom 03.13.-án 16:30-18:30-ig kerül megrendezésre
  • PTE dolgozóknak INGYENES